KØB ET TÆPPE? SE BORT FRA DE OVERFLADISKE ASPEKTER

KØB ET TÆPPE? SE BORT FRA DE OVERFLADISKE ASPEKTER

Tæpper har fået verdensomspændende anerkendelse som en foretrukken boligindretnings-artikel, og ivrige interiør design- entusiaster sværger ved dets evne til at afspejle ejerens personlighed og tilføje et ekstra pift til dit hjem. Det rigtige tæppe vil binde dit hjem og give det en varm, indbydende atmosfære. Man kan aldrig løbe tør for udvalg af tæpper; fra persiske og orientalske tæpper til elskere af traditionel kunst og historie, til naturlige fibre tæpper til de miljøbevidste.

Farver, mønstre og design er et personligt valg, men du bør tænke meget over disse faktorer, når du leder efter det helt rigtige tæppe til dit hjem. Stil  følgende spørgsmål, inden du vælger et tæppe til dit hjem:

  • Skal tæppet tjene et formål, eller ønsker du bare et pyntetæppe?

Find ud af, hvad formålet med tæppet skal være. Vil du have det til at hænge på væggen, eller har du tænkt dig at placere det i stuen? Dette vil hjælpe dig med at vælge enten et dyrt Berber tæppe eller et simpelt tæppe, hvilket i sidste ende afgøre det beløb, du bruger, med hensyn til tæppets formål.

  • Hvor dygtig er du til at vedligeholde det?

Vil du være i stand til at rengøre det med jævne mellemrum? Vedligeholdelse afhænger også af det værelse, du bestemmer dig for at placere det i. Hvis du leder efter et tæppe til dit barns værelse, eller hvis du har husdyr i hjemmet, skal du gå efter et lav-vedligeholdelses indendørs / udendørs tæppe, da disse kan klare stor fod trafik og kan købes til en rimelig pris. Hvis du leder efter et tæppe til spisestuen, bør stolene være i stand til at blive skubbet tilbage fra bordet uden at røre ved tæppets kant. Ligeledes bør tæppet ikke fylde hele stuen.

  • Hvordan vælger man tæpper til børneværelser?

Hvis du ønsker at købe børnetæpper online skal du, bortset fra det personlige valg, huske følgende:

  1. Bunke:

Tæppet skal være behageligt og blødt for din baby at lege på. Gå efter skåret eller overdådig bunke, da det er super blødt. I modsætning til loop bunke er skåret bunke-tæpper relativt milde for babyer og børns knæ.

  1. Tekstur:

Selvom tæpper, sammenlignet med andre dækmaterialer, er forholdsvis bløde, er der et bestemt tæppe, der er særdeles blødt. Gå efter tæpper, der er lavet udelukkende af uld for at sikre optimal komfort til din baby. Andre tæppe fibre, der kan foretrækkes til babyens krybbe eller gulv er nylon og triexta.

  1. Pleje:

Babyer roder utilsigtet; derfor har børns værelser brug for korrekt vedligeholdelse. Sørg for at købe børne tæpper, der er naturligt plet-resistente eller ikke tager skade ved regelmæssig rengøring.

Nu hvor du har etableret den slags tæppe, du vil have i stedet for at kigge efter et perfekt stykke på gaden, hvor du er tilbøjelig til at blive snydt til at købe en forfalskning til en urimelig pris, kan du besøge hjemmesiderne, der sælger autentiske tæpper til en overkommelig pris.

Share